پردیس شهید صدوقی کرمانشاه

" جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی و محلی )

از آنجایی که حفظ و ارتقاء سلامت جسمی و روانی یکی از حدود قلمرو ساحت تعلیم و تربیت زیستی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به شمار می رود؛ در این راستا به منظور دستیابی به هدف آشنایی دانشجو معلمان با انواع غذاهای سالم ایرانی و اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و محلی و همچنین ایجاد حس رقابت سالم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین آنان، اداره کل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی این معاونت به استناد نمایه برنامه عملیاتی سال 1400 و با رعایت موارد ذیل در نظر دارد " جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی و محلی ) " را مطابق    زمان بندی پیش بینی شده دردستور العمل اجرایی برگزار نماید :

 

2-این جشنواره در سه مرحله ( مرحله اول : پردیس ها / مراکز مرحله دوم : استانی مرحله سوم : کشوری ) برگزار خواهد شد . 

3- مرحله اول این جشنواره به صورت مجازی و مراحل دوم و سوم  به صورت حضوری و مطابق  زمان بندی مشخص شده در دستورالعمل ( پیوست ) برگزارخواهد شد .