برگزاری ( کارگاه تغذیه کامل و سالم )
کارگاه «تغذیه کامل و سالم» با حضور دانشجویان دختر پردیس شهید صدوقی در سالن جلسات مدیریت استان، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پردیس شهید صدوقی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه ، با حضور مرادی کارشناس مرکز بهداشت کرمانشاه در روز دوشنبه نهم آبان 1401 کارگاهی با عنوان«تغذیه کامل و سالم» در سالن جلسات مدیریت، برای دانشجویان پردیس شهید صدوقی کرمانشاه برگزار شد.
در این کارگاه عنوان گردید که شرط سلامت زیستن، تغذیه صحیح و سالم است و در برنامه غذایی دو اصل تعادل و تنوع باید رعایت گردد. همچنین اهمیت سهم غذایی هریک از گروه های اصلی ششگانه (غلات، سبزیجات، حبوبات، لبنیات، میوه ها و گوشت) برای سلامتی تبیین شد.مرادی کارشناس مرکز بهداشت کرمانشاه در ادامه به رابطه سن و جنسیت با پوکی استخوان و عوامل موثر و دخیل در آن از جمله؛ ژنتیک، کمبود ویتامینD، مصرف ناکافی کلسیم، بی تحرکی و نداشتن فعالیت کافی، نژاد و.....پرداخت.مرادی در پایان به اختلالات خوردن ، پرخوری عصبی و بی اشتهایی اشاره داشته ودر پایان به سوالات دانشجویان پاسخ داد.